Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Agost 2009 - CAMPANYA ”Preparat per treballar”

Com a iniciativa pionera, el Consell Comarcal del Baix Empordà, amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, ha posat en marxa la campanya ”Preparat per treballar", que és un element més del conjunt d'actuacions que l’Àrea de Promoció Econòmica impulsa per lluitar contra la crisi econòmica

 

La campanya pretén sensibilitzar les empreses de la necessitat de contractar treballadors qualificats i motivats, la qual cosa incideix directament en el rendiment i el compromís vers l’empresa.

El Baix Empordà és una comarca amb un alt potencial empresarial, gràcies, en gran mesura, a la seva tradició emprenedora en el sector serveis. El teixit empresarial sempre ha estat competitiu però actualment es presenten reptes que s’han afrontar amb eficàcia, ja que cal fer front a la crisi econòmica, a la globalització i la competitivitat, tot potenciant els recursos humans.

Les empreses són un agent dinàmic dins la societat que necessiten augmentar la seva competitivitat i possibilitats en el mercat, per això han d’apostar per ser socialment responsables. Alhora, els seus recursos humans són l’instrument bàsic per augmentar-ne la productivitat.

Per arribar al sector empresarial s’han utilitzat diferents mitjans de comunicació: ràdio, premsa escrita i digital i web. A més, s’ha actualitzat una guia que informa sobre els incentius dels quals es poden beneficiar a l’hora de contractar persones amb perfils professionals diversos.

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies