Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juliol 2009 - CONVENI AMB PALAFRUGELL I MONT-RAS PER A LA PRESENTACIÓ D’UN SERVEI DE CUINA UNITARI PER A MENJADORS ESCOLARS

El Consell Comarcal del Baix Empordà, l’Ajuntament de Mont-ras i l’Ajuntament de Palafrugell signen un conveni de col·laboració per a la prestació d’un servei de cuina unitari per als usuaris de menjador dels centres docents CEIP Torres Jonama i Escola Bressol El Girasol de Mont-ras i CEIP Pi Verd, CEIP Barceló i Matas i CEIP Torres Jonama de Palafrugell.

El projecte, que s’iniciarà el proper curs escolar 2009-2010, té com a objectiu convertir l’actual cuina del CEIP Torres Jonama de Mont-ras en una de central per a l’elaborar i distribuir menjars preparats per als usuaris dels menjadors escolars d’aquests centres. Les tres parts consideren molt beneficiosa l’execució d’aquest projecte per ser una millora en la qualitat del servei dels menjadors escolars.

La presentació de les instal·lacions i la signatura del conveni tindrà lloc el dia 9 de juliol, a les 10 h, a l’escola Torres Jonama de Mont-ras.

A l’acte, hi assistiran Ricard Herrero, president del Consell Comarcal del Baix Empordà; Manel Montalban, alcalde de Mont-ras; Lluís Medir, alcalde de Palafrugell, i els directors i presidents de les AMPA dels diferents centres docents.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies