Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


juny 2009 - EL DEPARTAMENT DE POLÍTICA TERRITORIAL I OBRES PÚBLIQUES POSA EN MARXA TRES ACTUACIONS DE MILLORA DEL TRANSPORT PÚBLIC AL BAIX EMPORDÀ

El dia 26 de juny, a la seu del Consell Comarcal del Baix Empordà, Manel Villalante director general de Transport Terrestre del Departament  de Política Territorial i Obres Públiques, juntament amb Ricard Herrero president del Consell Comarcal i Miquel Martí president de SARFA, va presentar als alcaldes de la comarca, tres noves actuacions de millora dels serveis de transport públic de viatgers per carretera al Baix Empordà.

La finalitat d’aquestes actuacions  és ajustar l’oferta a les necessitats de mobilitat a la comarcal i millorar la connexió amb la capital, la Bisbal d’Empordà. Es posaran en marxa a partir de l’1 de juliol i suposaran un cost anual de més de 252.600 euros.

Les tres actuacions de millora seran:

La Bisbal d’Empordà - Girona per Monells amb vuit expedicions diàries de dilluns a divendres tot l’any  passant per: Cruïlles, Sant Sadurní de l’Heura, Monells, Madremanya, Sant Martí Vell i Juià.

Palafrugell - la Bisbal d’Empordà per Begur amb dues expedicions diàries de dilluns a divendres durant tot l’any passant per: Begur, Regencós, Pals, Fontclara, Sant Feliu de Boada, Palau sator, Peratallada, Canapost, i Vulpellac.

Palafrugell – Torroella de Montgrí – La Bisbal d’Empordà, s’implanten dos nous serveis, de dilluns a divendres, entre les dues ciutats passant per Torroella de Montgrí amb un tram del recorregut comú amb vuit expedicions diàries. Un dels serveis passarà per Ullastret quatre vegades al dia, mentre que les altres quatre expedicions passaran per Parlavà.

 


Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies