Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2008 - SIAD - SERVEI D’INFORMACIÓ I ATENCIÓ A LES DONES. Valoració 2008

Durant l’any 2008, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Baix Empordà ha atès de manera individualitzada 130 dones, de les quals 57 han rebut assessorament i suport psicològic, 40 assessorament i orientació jurídica i la resta han consultat sobre temàtiques diverses. El total d’atencions fetes durant l’any 2008 ha estat de 361.

Les atencions psicològiques han estat les més nombroses amb 155 atencions, segueixen les atencions jurídiques amb 56 i la resta han estat 16 atencions laborals, 18 sobre temes d’associacionisme, 7 a ens locals, 5 sobre ajuts i subvencions i les 104 restants de qüestions diverses.

A banda de les atencions individualitzades, també s’han dut a terme diverses activitats: tallers, formació d’activitats de sensibilització..., com els tallers d’autoconeixement: millorem la nostra autoestima, que es van dur a terme a Torroella de Montgrí durant els mesos d’abril i maig, i a la Bisbal d’Empordà entre octubre i novembre, així com els tallers  per a la igualtat i prevenció i sensibilització sobre violència de gènere, en col·laboració amb la Tècnica de Joventut dels ajuntaments de Pals, Gualta, Verges, adreçats al jovent.  

També durant aquest any s’ha posat en funcionament la pàgina web, on es pot trobar la informació sobre els serveis i activitats que ofereix el SIAD. És una eina per  facilitar que la informació arribi a totes les dones de la comarca, així com completar els serveis ja existents i que es donen de forma presencial, com poder fer consultes o demanar hora per accedir al servei.

Podeu fer-hi les vostres consultes i suggeriments a l’adreça següent: http://www.baixemporda.cat/dona/

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat