Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Gener 2009 - SEIXANTA-QUATRE PERSONES TREBALLEN EN PROJECTES PER COMBATRE L’ATUR I DONAR SERVEIS ALS MUNICIPIS DEL BAIX EMPORDÀ

Es desenvolupen a diferents poblacions de la comarca, tenen per objectiu formar persones treballadores en diferents àmbits i recolzar els municipis del Baix Empordà en tasques d’adequació i manteniment.

Els projectes que s’impulsen per fer front a la situació actual del mercat de treball i promouen la formació i inserció laboral son: l’Escola Taller, el Taller d’Ocupació i la Brigada Comarcal i estan finançats pel Departament de Treball, el Fons Social Europeu, diversos ajuntaments de la comarca i el propi Consell Comarcal. El 30 de gener es va fer la presentació a la seu del Consell.

L’Escola Taller inclou les especialitats de construcció, jardineria, pintura i recursos forestals i s’orienta a joves de la comarca.

El Taller d’Ocupació està especialitzat en jardineria i forestal i hi treballen majors de 25 anys.

En quant la Brigada Comarcal realitza tasques de reciclatge, recuperació d’espais naturals i manteniment d’infraestructures.

Amb iniciatives com aquesta, des del Consell Comarcal treballem per fer front a la situació del mercat de treball, afavorint la formació i el reciclatge de les persones. S’executen projectes tan diversos com la restauració d’edificis emblemàtics, la recuperació d’àrees degradades o la protecció i reintroducció d’espècies en perill d’extinció. A més, recolzem els trenta-sis municipis del Baix Empordà oferint serveis per millorar el patrimoni natural i arquitectònic dels diferents municipis i fer el manteniment d’espais municipals i d’infraestructures, perquè les puguin posar a disposició i servei dels ciutadans.

 

 

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat