Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Desembre 2008 – Oficina d’Habitatge - BORSA D’HABITATGES PER A PROPIETARIS I LLOGATERS

Si ets propietari d’un habitatge buit i no goses posar-lo al mercat de lloguer per por als desperfectes que poden fer els llogaters, o als problemes que es poden generar en cas d’impagaments, la Generalitat , a través de l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal, t’ofereix dues possibilitats:

 

Programa Cessió: El propietari cedeix l’habitatge a la Generalitat, la qual assegura a la persona propietària una renda mensual durant cinc anys i el retorn de l’habitatge en bon estat al final del programa de cessió.

Des de l'oficina d'habitatge es fa un seguiment del bon ús de l'habitatge.

 

Programa Mediació: Des de l'oficina d'habitatge, es posa en contacte propietaris amb sol·licitants. En aquest programa el propietari té una assistència jurídica gratuïta, en cas de desnonament, els dos primers anys. També durant els dos primers anys té gratuïtament assegurances de caució i multirisc, amb possibilitat de que el propietari la contracti a partir del tercer any. Es tramita la gestió i redacció dels contractes i seguiment de la relació contractual. Es fa un seguiment del bon ús de l'habitatge i mediació durant la vida del contracte. Durada del contracte cinc anys.

 

Si n’estàs interessat  posa’t en contacte amb nosaltres.

Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Baix Empordà

Tel .: 972 64 23 10

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat