Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Octubre 2008 - Promoció Econòmica i Turisme - JORNADA PIMESTIC PER A EMPRESARIS TURÍSTICS DEL BAIX EMPORDÀ
Organitzada per la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i les àrees de Turisme i Promoció Econòmica del Consell en el marc del Pla Pimestic, va comptar amb l’assistència de més d’una vintena d’empresaris del sector turístic de la comarca.
Van presidir l’acte Mireia Mata, directora territorial de Governació a Girona, i Martí Sabrià, president del Grup Costa Brava Centre. En la jornada es van explicar els avantatges d’utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), per agilitzar les relacions amb els clients i proveïdors i la importància del posicionament de les pàgines web d’empreses turístiques a cercadors d’Internet com Google.
També es van explicar els recursos que la Secretaria, en el marc del pla Pimestic, posa a disposició de les pimes catalanes, com per exemple el servei d’orientació Pimestic o les guies d’empresa. Ambdues  són eines essencials per conèixer de manera senzilla i profitosa les principals eines TIC i les solucions tecnològiques que ofereixen, i també les seves possibilitats dins de l’entorn empresarial.
Per a més informació, consulteu www.pimestic.cat.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat