Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Octubre 2008 - Promoció Econòmica - EL CONSELL COMARCAL ENCETA EL CICLE DIJOUS INNOVADORS
Els Dijous Innovadors, són una iniciativa impulsada per un conjunt de tècnics de promoció econòmica de la comarca que es portaran a terme durant el 2008 i el 2009 a diversos municipis.
El format, dirigit a empresaris i emprenedors de la comarca és innovador i combina l’esmorzar i el diàeg distès entre els participants sobre temes concrets durant una hora i mitja.
En el projecte, hi col·laboren el Consell Comarcal; els ajuntaments de Begur, La Bisbal d’Empordà, Forallac, Palafrugell, Palamós, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Torroella de Montgrí; les cambres de comerç de Palamós i de Sant  Feliu de Guíxols, i la UOC i la Generalitat de Catalunya.
El Consell va encetar el cicle amb la presència d’Antoni Soy, secretari d’Indústria i Empresa de la Generalitat de Catalunya, i d’Àngel Planas, vicepresident del Consell, va comptar amb l’assistència d’una vintena de participants. Antoni Soy va explicar les novetats de la nova llei d’indústria i els participants van  mani-festar les seves preocupacions o inquietuds. Es va posar de manifest la necessitat d’incorporar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), les necessitats formatives, així com la innovació i el desenvolupament (la I+D).
També es va veure la necessitat dels joves que no volen estudiar i els al·licients que aquests poden trobar al territori.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies