Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Setembre 2008 - Arquitectura i Urbanisme - NOVA LLAR D’INFANTS A SANT ANTONI DE CALONGE
L’emplaçament escollit per edificar la llar d’infants és una parcel·la situada dins de l’àmbit del Pla Parcial de Sant Antoni Est, al carrer Gavina cantonada amb el carrer Empordà. L’edificació de planta baixa quedarà elevada respecte del terreny natural i per sobre de la rasant del carrer.
L’accés es preveu en el xamfrà entre els carrers Mascarell i Empordà, fet que generarà una mena d’espai públic. S’ha previst una altra entrada per a magatzem i oficines si s’escau.
Es proposa que les obertures de les aules, els porxos i el pati no s’encarin al nord per evitar la tramuntana i l’orientació sense sol. Així les aules, el menjador i la sala d’usos múltiples donen al pati que es crea a la zona oest i sud. El menjador, obert al porxo, s’orientarà cap a mar.
El vestíbul es proposa com a peça connectora dels diferents usos, obert a cada una de les orientacions abans esmentades, unit  a una sala polivalent distribuïble amb mòduls per permetre una major flexibilitat de distribució i usos, i vinculat al menjador i les sortides al pati i porxo.
La llar d’infants disposarà d’una sala de lactants, per a 7 nens i biberoneria annexa , dues sales d’1-2 anys, per a 13 nens cada una, dues sales de 2-3 anys, per a 20 nens cada una. Totes les aules comptaran amb canviadors, banys i magatzem. Disposarà també de sala d’usos múltiples, menjador, office i/o cuina en funció del que calgui i espais per a despatx, direcció, sala d’educadores, sala de reunions, vestidors i lavabos del personal, lavabo d’ús públic i magatzem.
La distribució del nou edifici s’ha plantejat de manera que, en cas de necessitat, sigui possible una ampliació del centre.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies