Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Maig 2008 - JORNADA PIMESTIC AL BAIX EMPORDÀ
El Consell Comarcal del Baix Empordà serà la seu de la jornada que organitza la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i el Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial,  el dia 5 de juny  de 12.00 a 16.00 h. La jornada PIMESTIC està dirigida a gerents, directors d’operacions i directors d’informàtica de les petites i mitjanes empreses.
L’objectiu de la jornada és explicar els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en el negoci a través d’exemples reals a partir d’un format innovador i participatiu, per tal que els assistents puguin intercanviar informació i exposar dubtes. Així mateix, durant el transcurs de la jornada es donarà a conèixer el nou servei d’orientació de les pimes en l’ús de les tecnologies digitals, i s’oferirà informació dels ajuts i les vies de finançament de les quals es poden beneficiar les empreses per poder ser més competitives.
La jornada consistirà en una dinàmica de grup per intercanviar idees i experiències entre els participants  sobre com les TIC poden ajudar en els negocis. Els participants tindran l’ocasió de plantejar qüestions sobre els diferents temes tractats.
La jornada PIMESTIC s’emmarca dins el Pla del mateix nom que promouen conjuntament la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i el Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (CIDEM) de la Generalitat de Catalunya per fomentar la implantació i l’ús de les TIC a les empreses catalanes.
Per a més informació, telefoneu al 902 17 06 65
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat