Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Maig 2008 - PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE SERVEIS DEL CONSELL COMARCAL
En van fer la presentació Ricard Herrero, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Narcís Cassassa, diputat de cooperació municipal de la Diputació de Girona, i Dolors Padilla, consellera del Consell.
La guia de serveis és una publicació pensada com a carta de presentació de la institució i una eina útil per als ajuntaments del Baix Empordà.
Aquest document de treball, que té com a finalitat donar a conèixer el que el Consell pot oferir, permetrà que els ajuntaments i altres administracions puguin seleccionar “a la carta” els serveis que considerin oportuns en funció de les seves necessitats.
Neix amb la voluntat de perfeccionar-se a partir de les demandes que les institucions puguin anar detectant en el marc d’una so-cietat complexa, plural i canviant per millorar les condicions de vida dels ciutadans i ciutadanes de la comarca.
Presentada en format de llibret amb fulles intercanviables, també es podrà consultar al web del Consell: www.baixemporda.cat
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies