Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Abril 2008 - INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES AMB CENTRES D'EMPRESES I DE NEGOCIS DEL PAÍS BASC
Les visites, organitzades des de l’Ajun-tament de Celrà, es varen portar a terme a Bidasoa Activa, Lan Ekintza de Bilbao, i Agencia de Desarrollo Comarcal-Orsaeldea d’Irun i Agencia comarcal del desarrollo de Getxo.
Bidasoa Activa és una societat pública dirigida al suport i promoció de l’economia local i la generació d’ocupació.
Lan Ekintza-Bilbao té com a missió contribuir al desenvolupament econòmic, i estratègic del municipi de Bilbao per augmentant l’ocupació i la competitivitat de les empreses a través del disseny i execució de programes d’adapatació de recursos humans a les necessitats empresarials, de  suport a la creació de noves empreses i d’inversió i millora a la gestió de les PIMES.
Oarsoaldea, S.A facilita, des de 1988, la informació i el suport necessari a aquelles empreses que busquen implantar-se a la comarca, siguin noves o no, oferint assessorament, recursos especialitzats i acompanyament a les iniciatives emprenedores.
El Centre de Treball i Desenvolupament Econòmic Behargintza de Getxo és el centre municipal que té com objectiu el foment de l’ocupació, la creació d’empreses i la promoció econòmica en el municipi.                                                                 
Les visites varen permetre conèixer la seva realitat, per afavorir el coneixement i l’intercanvi d’experiències entre tècnics i polítics. També es van establir vies de comunicació i d’intercanvi amb professionals que tenen una àmplia experiència en l’àmbit de l’emprenedoria i laorientació professional i vocacional.
D’altra banda, els tècnics del Consell Comarcal varen aportar l’experiència que tenen realitzant actuacions per promoure l’ocupació de les persones immigrades
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies