Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2008 - PROMOCIÓ DEL BAIX EMPORDÀ
L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà promociona la comarca, assistint a fires especialitzades en turisme actiu (activitats de lleure com el senderisme, cicloturisme, BTT, etc).
El 2 i 3 de febrer es va anar a la fira Fiets en Wandelbeurs  a Amsterdam. La valoració va ser positiva pels contactes amb tour operadors novells i per la fidelització dels que ja  operen al Baix Empordà en diferents modalitats de recursos turístics.
El  mes de març s’assistirà a la fira Outdoor Show de Birmingham,  per  promocionar el territori en el mercat britànic, i a Destinations Nature a París, especialitzada en senderisme. A l’abril hi haurà un estand a la Bike Show de Barcelona, especialitzada en cicloturisme i BTT.
Finalment, el setembre es farà acte de presència a Tour Natur de Düsseldorf, Alemanya, fira especialista en turisme actiu i natural per mantenir actualitzada la informació de les distribuïdores i tour operadors que comercialitzen la destinació Empordà-Costa Brava.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies