Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2008 - CURS DE CONDUCCIÓ EFICIENT
El  dia 28 de gener, el Consell Comarcal del Baix Empordà va organitzar un curs de conducció amb l’objectiu de millorar el comportament ambiental. Són molts els treballadors d’aquesta entitat que cada dia es desplacen en cotxe, perquè són d’una altra població o perquè ho exigeix la seva jornada laboral.
Conscients que el sector del transport, per ús de combustibles fòssils,  és un dels que més emissions de CO2 genera, amb el consegüent efecte sobre el canvi climàtic, el Consell Comarca va sol·licitar a l’Institut Català d’Energia (ICAEN) que impartís un curs adreçat a conductors experts. Tècnics del RACC  varen exposar una sèrie de tècniques, que aplicades juntament amb un canvi d’actitud per part dels conductors, repercuteixen  en l’emissió de gasos contaminants i en l’estalvi de combustible sense reduir la velocitat mitjana.
Al curs, s’hi varen apuntar 24 persones que aplicant  diferents recomanacions van aconseguir que, augmentant la velocitat un 9%, es reduís el consum de combustible en un 21%. Des del punt de vista econòmic aquestes xifres representen que si es fan uns 20.000 km/any, es produeix un estalvi de 387 €.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies