Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2008 - PROJECTE “ESTUDIES O TREBALLES?”
Aquest mes de febrer, des de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Baix Empordà i en col·laboració amb l’associació AMIC (Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya) s’està duent a terme el projecte “Estudies o treballes?”, sessions formatives i informatives bàsiques diferenciades en dos formats i continguts específics. Les primeres són uns tallers dirigits a joves d’origen immigrat de 16 a 25 anys, i les segones són sessions formatives dirigides a professionals i tècnics que treballen directament i indirectament amb aquest col·lectiu.
L’objectiu és poder treballar per millorar l’entorn de la inserció sociolaboral dels joves immigrats, dotant d’atenció la franja d’edat esmentada i amb especial èmfasi els de 16 a 18 anys.
Cal recordar que aquests joves tenen actualment les mateixes dificultats generals d’inserció laboral que la resta de joves, però al seu cas s’hi afegeix sovint la manca de documents de residència o d’autoritzacions de treball.
Hi participen uns 80 joves i 20 tècnics de diferents municipis, com Palamós, la Bisbal d’Empordà, Torroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols, treballant coordinadament amb Instituts d’educació secundària, unitats d’escolarització compartida, plans de transició al treball, àrees de promoció econòmica i altres.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies