Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2008 - JORNADA DE SERVEIS SOCIALS
A finals de gener es va celebrar una jornada de serveis socials adreçada als alcaldes, regidors i tècnics de serveis socials dels municipis del Baix Empordà.
L’acte va ser presidit per Ricard Herrero, president del Consell Comarcal; Jordi Rustullet, director general del Departament d’Acció Social i Ciutadania; Josep Viñas director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania,  i Montserrat Gudayol, coordinadora dels serveis socials del Consell.
Va obrir l’acte el president del Consell Comarcal i, a continuació, la coordinadora dels serveis socials va exposar l’organització dels serveis a la comarca, tant els d’atenció primària, com els organitzats en diferents àrees bàsiques i els  especialitzats que s’ofereixen, així com els que estan en previsió d’iniciar-se aquest any. També va parlar del que suposarà la nova llei de serveis socials per als ajuntaments.
Finalment, Rustullet i  Viñas van fer una breu exposició sobre els consorcis de serveis socials.
L’acte es va celebrar a l’Aula Gastronòmica-Costa Brava Centre, situat al municipi de Vall-llobrega.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies