Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Gener 2008 - CLUB DE LA FEINA
Promoció Econòmica fomenta la inserció a través del Club de la Feina, un servei impulsat des del Pacte Territorial per a l’Ocupació de les comarques de Girona i que rep el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i del Fons Social Europeu. El Club de la Feina és un espai d’autoconsulta que disposa d’informació i recursos materials adequats per trobar feina i el suport d’una tècnica que ajuda les persones perquè aprenguin a fer-ho de forma autònoma.
Durant el 2007 s’ha ofert de
forma descentralitzada a Palamós, la Bisbal d’Empordà, Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i Santa Cristina d’Aro, gràcies al suport dels ajuntaments d’aquests municipis. De les 731 persones ateses, algunes han fet ús del servei de forma continuada, sumant un total de 1.417 hores d’atenció rebudes. La majoria d’usuaris consulten setmanalment les ofertes de treball, i gràcies a l’atenció personalitzada que reben, han integrat noves eines de recerca que els amplien les possibilitats de trobar feina.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies