Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Desembre 207 - LA PARTICIPACIÓ: NOUS REPTES, NOVES EXPERIÈNCIES
A l’acte, hi van assistir una quarantena de persones en qualitat de polítics, tècnics, membres d’entitats i ciutadans interessats en l’àmbit de la participació ciutadana o dedicats professionalment a aquest àmbit. Els polítics i tècnics participants provenien  d’ajuntaments de la comarca del Baix Empordà, del Gironès i del Pla de l’Estany. Es va comptar amb la presència de professionals del Consell Comarcal d’Osona; educadors socials, periodistes, mediadors interculturals i professionals del camp de l’educació de la comarca del Baix Empordà, així com de membres d’entitats mediambientals i cívicosocials gironines.
La jornada, que va prendre un caràcter formatiu informatiu, va possibilitar que els participants coneguessin experiències i projectes de participació ciutadana que ajudaran a millorar la capacitat de resposta a les necessitats i característiques de la societat actual.
L’acte va acollir tres experiències participatives i hi van intervenir Jordi Sánchez, director de la Fundació Jaume Bofill; Anna Brunsó, tècnica de participació ciutadana de la Diputació de Girona; Sílvia Petrosino, tècnica de l’Ajuntament de Roma; Clelia Colombo, investigadora de l’Internet Interdisciplinary Institute de la UOC, i Laia Albareda i Pere Margarit, membres de Càrites Salt.
Es van exposar iniciatives participatives que es porten a terme a Roma, experiències vinculades amb la utilització de les noves tecnologies i l’experiència concreta del projecte “Comunitats, Salt”.
Jordi Sánchez va obrir la jornada amb la ponència “La participació ciutadana i la qualitat democràtica” i Anna Brunsó va tancar l’acte explicant quin és el paper de la Diputació en matèria de participació ciutadana. 
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies