Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Setembre 2007 - Itinerari Lingüístic de la Bisbal d’Empordà 2007.
El 14 de setembre se’n va fer la presentació a la Sala de Vidre del Mundial amb la presència de Lluís Sais, alcalde del municipi, i amb Laila Karrouch, autora del llibre De Nador a Vic.
L’Itinerari d’Acollida Lingüística representa la coordinació dels recursos de formació lingüística en llengua catalana del municipi, per destinataris majors de 16 anys,a diferents àmbits.
El projecte s’executa en estreta col·laboració entre el Pla territorial de ciutadania i immigració del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.
Es desenvoluparan actuacions conjuntes com el procés coordinat de matriculació als programes i cursos formatius, les campanyes de sensibilització comunitària de caràcter trimestral, la formació als tècnics i voluntaris dels quatre recursos que componen l’IAL, una borsa de voluntaris per tal d’oferir grups de conversa en llengua catalana i el traspàs acurat de destinataris a qui s’assessorarà per formar-los davant les necessitats i expectatives personals. És important reconèixer el treball d’acolliment i formació lingüística que duen a terme els tècnics i voluntaris dels recursos lingüístics a la població immigrada de la Bisbal d’Empordà.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies