Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Setembre 2007 - Projectes per adequar i mantenir espais
l’Àrea de Promoció Econòmica ha redactat i presentat tres sol·licituds al Servei d’Ocupació de Catalunya per disposar de tres brigades d’obres. El valor afegit d’aquesta actuació és doble. Per una banda, s’ofereix assessorament i suport tècnic a municipis amb menys recursos perquè puguin presentar els seus propis projectes per donar resposta a les seves necessitats concretes, i per l’altra es presenta un projecte per oferir, des del Consell Comarcal, un bon servei a la resta de municipis petits.
Els tres projectes, que han estat aprovats, permetran que el poble d’Ullà contracti tres treballadors durant sis mesos, Ultramort un treballador durant nou mesos i el Consell Comarcal sis treballadors, també durant nou mesos. En conjunt, es contractaran, a partir del mes de setembre, deu persones que actualment es troben sense feina.
Les brigades revertiran en el benestar dels ciutadans ja que incidiran en la millora de vies urbanes, l’adequació de parcs i jardins i en el manteniment d’infraestructures municipals, així com en la preservació del medi natural, incidint en la prevenció d’incendis i els riscos d’inundacions —neteja de rieres, neteja de boscos, etc. A més, el servei comarcal donarà resposta als municipis amb menor nombre d’habitants, atès que, disposant de menys recursos, han de poder mantenir els seus espais naturals i les seves infraestructures ben adequats.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies