Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juliol 2007 - Estiu Jove 2007

Des del Pla Territorial de Ciutadania i Immigració i l’àrea de l’Equip Bàsic de Serveis Socials d’Atenció Primària (EBASP) del Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració directa de diverses regidories de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà (Serveis Socials, Joventut, Cultura i Esports), se està duent a terme durant el mes de juliol una iniciativa conjunta sota el nom Estiu Jove 2007.
El projecte pretén promoure i afavorir la inclusió i la cohesió social entre la ciutadania, per afavorir la pertinença, la convivència i la participació en alguns barris de la Bisbal d’Empordà.
Un dels principals objectius del projecte “Estiu Jove 2007” és afavorir la participació  d’infants i adolescents que per diverses circumstàncies (socials, econòmiques, situació territorial dels barris, situació familiar, etc.) desconeixen o no tenen moltes possibilitats al hora de gaudir de les activitats de lleure existents a la ciutat en els mesos d’estiu.
Una de les particularitats de “Estiu Jove 2007” ha estat el treball conjunt entre administració i diferents entitats de la Bisbal d’Empordà, amb la intenció de fomentar la xarxa social del municipi.
L’Estiu Jove està format per vuit tallers que es realitzaran en diferents espais públics del sector sud-est, cada activitat té una ubicació determinada. Són tallers dirigits a tothom que hi vulgui participar, de caràcter gratuït i no és necessària la inscripció prèvia dels participants.
Els tallers es duen a terme els dimarts i els dijous del mes de juliol.
-  Taller de batuka (plaça de la Sardana)
-  Campionat de futbol (camp de futbol nou)
-  Taller de grafits (pisos de Sant Martí)
-  Taller de circ (plaça de la Sardana)

Els tallers dels dijous:
-  Taller de racons (plaça de la Sardana)
-  Jocs del món (pisos de Sant Francesc)
-  Taller de fang (pisos de Sant Martí)
Com acte de clausura es realitzarà una festa final on podrem gaudir de:
-  Contacontes per
   als més petits
-  Música en directe
-  Festa de l’escuma

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies