Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juliol 2007 - Més de tres-cents alumnes han participat en 21 tallers per aprendre a buscar feina i crear empresa
Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, en el marc del Pla Comarcal de Joventut impulsat des de l’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal, està portant a terme l’Anem per feina i el Motiva als diferents instituts d’educació secundària del Baix Empordà.
L’Anem per feina és una activitat pràctica per a estudiants de quart curs d’ESO, de batxillerat, i de formació professional de graus mitjà i superior. Està pensada per adquir una sèrie d’habilitats que els faciliti trobar feina. Es pretén que aprenguin a diferenciar el que demanen les ofertes de treball, que tinguin habilitats per fer una trucada o passar una entrevista i que sàpi-guen com fer un currículum.
El Motiva, adreçat al mateix col·lectiu, és un projecte que té per objectiu estendre i desenvolupar l’esperit emprenedor entre els joves. En el marc d’aquest projecte es realitzen tallers de generació d’idees i creació d’empreses, per desenvolupar  detalladament diferents hàbits i comportaments, com són la creativitat, l‘avaluació de la idea empresarial, l’anàlisi de riscos, la qua-litat i l’eficiència o la persistència.
S’han realitzat 21 tallers als IES de la comarca, a la Biblioteca de Pals i als diferents mòduls de l’Escola Taller. En total, 318 alumnes han participat en els tallers pràctics.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies