Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juny 2007 - T’ASSESSOREM PER MUNTAR LA TEVA EMPRESA
Des de fa més de set anys, des de l’Àrea de Promoció Econòmica assessorem les persones emprenedores. A finals de 2006, gràcies a la feina feta, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya ens va concedir la distinció d’entitat acreditada.
La majoria de persones que hem atès durant aquest any han acudit al nostre servei perquè tenen una idea per muntar la seva pròpia empresa o adquirir un traspàs. En d’altres casos, ja tenen un negoci i busquen fórmules de finançament o subvencions per consolidar-lo.
Si ets una persona emprenedora, que tens una idea de negoci, vols avaluar la seva viabilitat i posar-la en marxa, des del Servei de Creació d’Empreses t’oferim informació, orientació, assesorament, formació i facilitats de finançament. T’assessorem durant el procés de desenvolupament de la teva idea, et donem suport per fer el pla d’empresa i t’informem sobre els ajuts, subvencions i altres avantatges que pots sol·licitar.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies