Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juny 2007 - PRESENTACIÓ TURÍSTICA DEL BAIX EMPORDÀ A SABADELL
El Consell Comarcal del Baix Empordà i la Comissió Turística van organitzar, del 15 al 17 de juny, un acte promocional d’àmbit turístic a Sabadell. Es va instal·lar una vela al passeig de la plaça Major, on es donava informació sobre tota l’oferta d’allotjament i de restauració, així com també sobre tots els atractius paisatgístics, culturals i esportius de la comarca. En el decurs del cap de setmana, els assistents que van visitar la vela  van tenir l’oportunitat de participar en el sorteig per guanyar un cap de setmana gratuït per a dues persones al Baix Empordà. A més,  es van realitzar tastets de productes típics del Baix Empordà com per exemple els brunyols.
L’objectiu bàsic de la realització d’aquest tipus d’acte promocional és el de difondre l’oferta gastronòmica i turística de la comarca del Baix Empordà a les ciutats més importants de Catalunya i que es troben relativament a prop de la comarca. D’altres ciutats on s’ha realitzat un acte d’iguals característiques és Manresa i Vic, ciutats unides al Baix Empordà per l’eix transversal.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies