Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juny 2007 - PARTICIPACIÓ CIUTADANA
El Consell Comarcal, i cada vegada més municipis de la comarca, estan treballant per fomentar la participació ciutadana. Enguany, són set els que rebran ajuts del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya per treballar en aquest sentit.
Amb la col·laboració i suport  del Consell Comarcal del Baix Empordà, els municipis de Verges, Colomers, Ullà i Gualta duran a terme un conjunt de projectes amb la voluntat de promoure la participació d’acord amb diferents propostes participatives. 
Així, Verges pretén debatre sobre el model d’acollida al municipi amb el projecte Compartim.
Pel que fa a Colomers, amb Una abraçada al Ter, implicarà la població a l’hora d’aportar idees i propostes per decidir sobre els usos d’un espai prop del riu.
Per la seva part, Ullà continuarà treballant per la cohesió social del municipi, amb el projecte Taula de Ciutadania, que fa més de dos anys que es va posar en marxa i que l’any passat va rebre el premi d’innovació democràtica del 2007 de la Generalitat.
Quant a Gualta, continuarà desenvolupant el Consell Intergeneracional i debatrà la ubicació d’un espai cultural.
A més de col·laborar amb els municipis de la comarca, especialment amb els més petits, des del Consell Comarcal es treballarà en un projecte propi orientat a fomentar la participació de les entitats i associacions del Baix Empordà per crear espais de debat amb l’objectiu de compartir idees i realitzar propostes que contribueixin a una millora de la xarxa associativa de la comarca. 
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat