Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Abril 2007 - Anem per feina i Motiva. Tallers pràctics per als alunmes dels instituts del Baix Empordà
L’Anem per feina és una activitat pràctica per a estudiants de quart curs d’ESO, de batxillerat i de formació professional de graus mitjà i superior. Està pensada perquè adquireixin una sèrie d’habilitats que els faciliti trobar feina. Es pretén que aprenguin a diferenciar el que demanen les diferents ofertes de treball, que tinguin habilitats per fer una trucada o per passar una entrevista i que sàpiguen com fer un currículum.
El Motiva, adreçat al mateix col·lectiu, és un projecte que té per objectiu estendre i desenvolupar l’esperit emprenedor entre els joves. Es realitzen un conjunt de seminaris de generació d’idees i creació d’empreses, on es treballa i desenvolupa d’una manera més detallada diferents hàbits i comportaments emprenedors, com són la creativitat, l‘avaluació de la idea, l’anàlisi de riscos, la qualitat i l’eficiència o la persistència.
Fins ara, s’han realitzat sessions a l’IES La Bisbal, IES Frederic Martí Carreras i IES Baix Empordà de Palafrugell, IES Puig Cargol de Sant Antoni de Calonge, IES Palamós i properament es faran a l’IES Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols. En total, uns tres-cents alumnes participaran en les sessions pràctiques.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat