Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Abril 2007 - I Sessió d’Acollida per a Nouvinguts a Verges i Corçà
Les sessions tenen com a objectiu presentar els serveis que ofereixen les diferents administracions: ajuntament, Consell Comarcal, Generalitat, etc, a tots els ciutadans en general i també els que hi ha d’específics per a les persones nouvingudes, així com donar a conèixer els drets i els deures fonamentals de tots.
A Verges, l’alcalde Lluís Joanmiquel i la regidora d’Educació Diana Canals, abans d’iniciar la sessió, varen donar la benvinguda oficial als nouvinguts.
La presentació dels serveis va anar a càrrec de la regidoria i d’Esperança Clotas, veïna de la població i professora de l’IES Montgrí. A continuació, Salvador Vega Ferrer, historiador local, va explicar breument la història i els trets culturals principals de la vila.
La sessió d’acollida de Corçà va ser presentada per l’alcalde del municipi, Carles Pongiluppi, que va fer una introducció sobre els orígens del municipi i com aquest s’havia anat forjant amb les diferents persones arribades durant totes les èpoques. També va assistir a l’acte Josep Garriga regidor de serveis. Seguidament, els tècnics de l’Equip del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal van donar a conèixer els serveis locals i comarcals.
En finalitzar les sessions es va oferir un refrigeri que va fomentar la coneixença entre els assistents i va  propiciar un intercanvi d’opinions.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat