Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Març 2007 - I Jornada de Futbol Sala de les UEC del Baix Empordà
El dia 7 de març, es va celebrar, al pavelló de Platja d’Aro, la I Jornada de Futbol Sala de les UEC del Baix Empordà. Va ser organitzada pel professorat d’algunes UEC i IES (instituts d’educació secundària) de la comarca amb la col·laboració del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell . Varen disputar el campionat, els alumnes de les UEC de la Bisbal, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Palamós, Castell-Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge i  van comptar amb la presència de les UEC de Blanes i Lloret.
L’experiència va sorgir com a continuïtat al procés educatiu que els instituts de la comarca estan fent amb aquests alumnes, motivant-los amb diferents aspectes per tal intentar inculcar-los els continguts educatius bàsics i donar-los suport a ells i a les seves famílies. Valors tan importants com el respecte, la tolerància, la col·laboració, l’acceptació de les diferències i limitacions personals, l’esforç i la dedicació, es poden treballar amb activitats com  aquesta. És per això que ja s’està pensat en possibles pràctiques similars.
El torneig, tipus lliga, es va basar en l’enfrontament entre els cinc equips que formaven cada un dels dos grups. Els dos millors classificats de cada grup van passar a les semifinals i finals posteriors.
Els equips de Sant Feliu de Guíxols varen guanyar els dos primers premis. La UEC de l’IES Sant Elm va ser el primer classificat i la UEC de l’IES Sant Feliu en va ser el segon. El tercer i quart lloc van ser per la UEC de la Bisbal i per la UEC de Palamós. El premi a l’equip més esportiu se’l va emportar la UEC de Calonge. Pel que fa als trofeus individuals, l’Ernest Padrosa en va rebre el del porter menys golejat i l’Óscar Liébana el de màxim golejador. Tots dos són alumnes de la UEC de l’IES Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols.
La jornada fou tot un èxit gràcies a la  implicació del Centre de Recursos Pedagògics de la zona, de l’alumnat que hi va participar i dels educadors i docents que en fan el seguiment diari. El Consell Comarcal de Baix Empordà va col·laborar facilitant suport logístic, com el transport i els trofeus.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat