Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Febrer 2007 - Alumnes del CEIP Cor de Maria de la Bisbal d’Empordà visiten la seu del Consell
Alumnes CEIP Cor de Maria Vint-i-set alumnes de 4rt d’EGB van visitar, el dia 14 de febrer, les dependències del Consell, per tal d’ampliar coneixements sobre l’organització i les competències de l’entitat i trobar resposta a preguntes que van sorgir quan a l’escola van parlar d’aquesta institució en el decurs del tema relacionat amb les administracions.
Es va poder constatar que un bon nombre d’alumnes amb edats de 8 i 9 anys tenen coneixement de la comarca quan fent una mena de joc se’ls va demanar que fessin una relació dels municipis i el guanyador en va relacionar 20 dels 36.
Els temes pels quals es van interessar més van ser tots aquells que per una raó o altra es comenten a les llars. De totes les àrees la més coneguda va ser Medi Ambient per tot el tema relacionat amb el reciclatge, del qual en són uns bons usuaris.
Fa anys que el Consell Comarcal ofereix als centres de la comarca la possibilitat de visitar les instal·lacions, per tal que els alumnes puguin veure de prop els diferents serveis dels quals poden gaudir i/o gaudeixen ells i les seves famílies.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat