Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Gener 2007 - MIRADES exposició itinerant de fotografies fetes i protagonitzades per disminuïts psíquics
El dia 16 de gener es va inaugurar al Consell l’exposició Mirades, una mostra de 35 fotos fetes per discapacitats psíquics membres de l´Associació el Trampolí. Va presidir l’acte Josep Manel López Gifreu, vicepresident primer.
Segons responsables de l’associació, el que els va portar a impulsar aquesta iniciativa va ser constatar com una de les seves usuàries era capaç de fer unes fotografies plenes de tendresa i que el món vist des de la seva   perspectiva transmetia uns valors que normalment passen desapercebuts.
Aquesta exposició pretén, per un costat, apropar la societat a la realitat i a la quotidianitat d´aquestes persones, trencant barreres i distàncies, i per un altre, aconseguir que no es quedin al marge de les noves tecnologies, animant-los a utilitzar la càmera digital i ensenyant-los a descarregar les fotos a l’ordinador, per tal que puguin comptar amb una eina més de comunicació i expressió.
Mirades és una exposició itinerant que farà el recorregut per: Palafrugell, Palamós, Calonge, Torroella de Montgrí, Sant Feliu de Guí-xols, Platja d´Aro, Celrà i Girona on es podrà veure a la Diputació i a la Delegació del Go-vern.
L’Associació el Trampolí compta amb el patrocini de L’Obra Social de la Caixa d´Estalvis del Mediterrani (CAM) i de la Fundació Albertí Farreró.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies