Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Desembre 2006 - Construcció d’un nou edifici de serveis del Consell Comarcal
El Consell Comarcal del Baix Empordà  preveu per al 2007 la construcció d’un nou edifici de serveis. Projectat per a ser utilitzat com a centre d’atenció al públic i com a àrea de gestió i administració, tindrà una superfície construïda de 613 m2. L’edifici comptarà amb façanes transparents que el vincularan a la seu principal del Consell i a la vegada serà prou versàtil com per fer d’element de ròtula en un context urbà divers, amb presències construïdes molt desiguals entre si. També es vol fer d’aquest cos un edifici de connexió entre les dues seus actuals del Con-sell Comarcal, que serveixi d’element de pas entre la façana principal de Can Salamó, que caldrà revaloritzar i potenciar, i la plaça Joan Carreras i Dagas.
L’edifici serà un conjunt de dos volums exteriors units per una coberta única en pendent.
El cos més gran, de planta baixa i soterrani, contindrà l’Oficina de Recaptació, els serveis de Cadastre i un arxiu administratiu; el cos petit, de planta baixa, inclourà l’Àrea de Serveis Econòmics, amb els despatxos de direcció i dels administratius.
Quant a la distribució, el cos gran s’organitzarà com un espai diàfan, sense tancaments ocupat d’una banda per les taules d’atenció al públic i els despatxos tancats, i a l’altra banda, un ampli finestral amb vistes al jardí que actuarà com a sala d’espera.
Al fons, una part opaca limitarà amb els banys i al costat de l’entrada hi haurà l’escala d’accés al soterrani.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies