Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Novembre 2006 - CURS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Del 6 al 10 de novembre, a la Sala de Plens del Consell Co-marcal, es va portar a terme un curs de participació ciutadana. La finalitat era oferir eines i formació a tècnics, polítics i població en general de la comarca. És el primer d’aquestes característiques que es realitza al Baix Empordà.
El curs estava organitzat pel Consell Comarcal del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, la Direcció General de Participació Ciutadana i Delibera-Sistema Integral de Participació.
En van fer la presentació Fernando Pindado, subdirector general de Foment de la Participació, i  Ricard Herrero, president del Consell Comarcal del Baix Empordà, els quals van ressaltar la importància de  la participació de la ciutadania en la presa de decisions públiques.
Des del Consell Comarcal del Baix Empordà s’està treballant, juntament amb els municipis de Gualta, Ullà i Verges, per impulsar la parti-cipació ciutadana. Fruit d’aquesta col·laboració, el mes d’octubre, l’Ajuntament d’Ullà va rebre, per part del Departament de Relacions Institucionals i Participació, el Premi d’Innovació Democràtica.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies