Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Octubre 2006 - El Consell Comarcal del Baix Empordà ha organitzat un tercer mòdul formatiu d’ajudant de cuina a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

El tercer mòdul organitzat per l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Co-marcal del Baix Empordà, en el marc del Pacte Territorial per a l’Ocupació de les comarques de Girona, s’ha desenvolupat durant deu dies a la cuina de l’Hotel S’Agoita de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, després dels bons resultats dels cursos que es varen portar a terme a Sant Feliu de Guíxols i a la Bisbal d’Empordà a principis d’any.
L’horari escollit ha estat pensat per conciliar la vida familiar i la formació professional dels assistents.
Aquesta iniciativa pretén donar resposta a dos reptes: fomentar l’aplicació de me-sures de conciliació de la vida familiar i laboral que permeti la incorporació de les dones al mercat de treball i promoure la formació específica per combatre la manca de mà d’obra qualificada que dar-rerament s’observa en el sector turístic.
El mòdul ha estat dissenyat i impartit pels professionals de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà i s’han tingut en compte les competències específiques que calia assolir per tal que, en finalitzar-lo, es tinguessin els coneixements bàsics ne-cessaris per poder començar a treballar.
Les participants han entrat a formar part de la borsa de treball de la Unió d’Asso-ciacions d’Hostaleria de la Costa Brava Centre, Grup Costa Brava Centre. En aquest sentit, des de la gerència del Grup es va assumir el compromís de tenir en compte aquestes persones a l’hora d’oferir-los un lloc de treball, aplicant mesures de conci-liació de la vida personal i laboral.

Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies