Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Setembre 2006 - L’Assemblea de la Gent Gran del Baix Empordà es descentralitza per primera vegada
El dimarts 19 de setembre va tenir lloc a Palafrugell, l’Assemblea de la Gent Gran del Baix Empordà. Per primera vegada des que es va crear aquest òrgan, on són representats els consells de la gent gran de la comarca, l’Assemblea es va reunir fora de la seu oficial del Consell Comarcal del Baix Empordà i es va celebrar a Palafrugell.
L’alcalde d’aquesta població, Lluís Medir, i el Vicepresident primer del Consell Comarcal, Josep M. López, van obrir l’acte al qual hi van participar una cinquantena de persones. Tant l’alcalde com el vicepresident van posar especial èmfasi al doble paper de la gent gran en la socitat actual: d’una banda, com a generadora de nous drets, atès que el seu creixement obliga a adequar, adaptar i a crear nous serveis per tal de millorar la seva qualitat de vida i d’una l’altra, com a persones necessàries per a aportar a les noves generacions coneixements i experiències abocades a desaparèixer i que poden ser vàlids en els moments actuals.
A banda de temes de caràcter més formal, com ratificar la proposta de delegats i delegades que han de participar al proper Congrés de la gent gran de Catalunya, una de les principals preocupacions que han expressat els diversos representants ha estat el tema de la mobilitat, que ha motivat l’aprovació d’una resolució específica sobre el tema : “Resolució: L’Assemblea de la Gent Gran del Baix Empordà, reunida en sessió ordinària a Palafrugell el dia 19 de setembre de 2006, fent-se ressó de la insuficiència o mancança de transport públic i la deficient accessibilitat al transport actual i, per tant, als serveis sanitaris, socials, educatius, de lleure, etc, que afecten de manera general a tots els sectors de la població de la comarca, i de manera particular a la gent gran, expressa la necessitat de continuar treballant sobre aquesta problemàtica i d’instar les admi-nistracions competents a desenvolupar un model de mobilitat per a la comarca que afronti aquestes problemàtiques”. Per a més informació: Josep M López al Consell Comarcal 972 64 23 10
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat