Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juliol 2006 - S’aproven tres projectes redactats pel Consell Comarcal del Baix Empordà, en col·laboració amb els ajuntaments d’Ullà i d’Ultramort, per adequar i mantenir espais naturals i infraestructures municipals.
Recollides les necessitats dels pobles d’Ullà i d’Ultramort i les pròpies del Consell Comarcal, l’Àrea de Promoció Econòmica ha redactat i presentat tres sol·licituds al Departament de Treball i Indústria per disposar de tres brigades d’obres. El valor afegit d’aquesta actuació és doble. Per una banda, s’ofereix assessorament i recolzament tècnic a municipis amb menys recursos perquè puguin presentar els seus propis projectes per donar resposta a les seves necessitats concretes, i per l’altra es presenta un projecte per oferir, des del Consell Comarcal, un bon servei a la resta de municipis petits.
Els tres projectes, que han estat aprovats en la seva totalitat, permetran que el poble d’Ullà contracti a tres treballadors durant nou mesos, Ultramort a un treballador durant també nou mesos i el Consell Comarcal a sis treballadors durant sis mesos. En conjunt es contractaran deu persones que actualment es troben sense feina.
Les brigades revertiran en el benestar dels ciutadans ja que incidiran en la millora de vies urbanes, l’adequació de parcs i jardins,  en el manteniment d’infraestructures municipals, i en la preservació del medi natural, incidint en la prevenció d’incendis i els riscos d’inundacions —neteja de rieres, neteja de masses boscos, etc.— A més, el servei comarcal donarà resposta als municipis amb menor nombre d’habitants, atès que, disposant de menys recursos, han de poder mantenir els seus espais naturals i les seves infraestructures ben adequats.
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat