Contacte
Consell Comarcal Baix Empordà

c/ Tarongers, 12 (Can Salamó)
Tel. 972 642 310
Fax 972 641 003
Horari: dll-dv de 9h a 14:00h
consell@baixemporda.cat


Juny 2006 - Els alumnes de l’Escola Taller Les Gavarres signen el contracte de treball amb el Consell Comarcal del Baix Empordà.
Signatura contracte El passat dissabte 27 de maig és va oficialitzar l’acte de signatura de contractes  dels alumnes de l’Escola Taller Les Gavarres 2005-2007 amb el Consell Comarcal del Baix Empordà. Son contractes de formació per un període d’un any mig que ofereixen la possibilitat d’aprendre un ofici amb demanda en el mercat laboral. Aquests alumnes/treballadors, perceben 405,685 € bruts mensuals, que corresponen al 75% del salari mínim interprofessional, segons la normativa del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya que regula els programes d’escola taller.
L’acte, celebrat a la Sala de Plens del Consell, va ser presidit pel conseller comarcal responsable de l’Escola Taller Les Gavarres Sr. Pere Teixidor Hernández, el qual va realitzar una reflexió respecte la relació entre la productivitat del treball i la gestió del temps, un tema d’actualitat que està generant un debat profund en el món laboral.
El director de l’Escola va ressaltar la importància legal de passar d’estudiant a treballador, les característiques del contracte de formació i altres aspectes del món laboral a tenir en compte. Seguidament és va procedir a la signatura dels contractes i de la documentació necessària per fer efectiu aquest tràmit.
L’Escola Taller Les Gavarres, compta amb 40 places, 36 de les quals actualment ocupades per alumnes/treballadors dividits en 5 grups corresponents als següents oficis: auxiliars d’arqueologia, construcció, pintura i restauració, recuperació d’espais naturals/jardineria i recursos forestals.
La inscripció i l’accés és possible durant el primer any i mig del projecte. Per obtenir més informació podeu trucar al Consell Comarcal del Baix Empordà o consultar la nostra pàgina web:
www.etgavarres.org
Consell Comarcal del Baix Empordà
C/Tarongers, 12 · 17100 La Bisbal d'Empordà
Tel. 972 642 310
consell@baixemporda.cat