Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Patinatge Artístic


 Lliga Territorial de Patinatge Artístic, de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil-junior.

Sistema de competició

La competició serà mixta i la participació serà oberta a tothom.

Modalitats
La participació a la Lliga Territorial podrà ser en les següents modalitats:

- Individual: convocatòria de totes les categories, de prebenjamí a juvenil – júnior, amb tres nivells de participació (A, B i C).
- Xous, trios i quartets: convocatòria de totes les categories dividides en dos grups: grup 1 (primària → prebenjamí, benjamí i aleví) i grup 2 (secundària → infantil, cadet i juvenil – júnior). La categoria de competició la definirà l’esportista de més edat.

El mínim requerit per la convocatòria de qualsevol modalitat i categoria serà de 3 esportistes o grups inscrits. En xous, si no s’arriba a 3 inscripcions per grup, es convocarà categoria única.

Jornades
La Lliga Territorial constarà de 2 jornades per les modalitats individuals, i 3 jornades per les modalitats de grup (xous, trios i quartets).

Inscripcions
Les inscripcions generals, es faran mitjançant el full d’inscripció, a través del Consell Esportiu d’origen, del 28 de novembre de 2016 al 13 de gener de 2017.

 

CRÒNIQUES
RESULTATS
DOSSIERS JORNADES LLIGA TERRITORIAL
NORMATIVA LLIGA TERRITORIAL PATINATGE ARTÍSTIC
FULLS INSCRIPCIÓ
FINAL NACIONAL
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies