Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Patinatge Artístic


 Lliga Territorial de Patinatge Artístic, de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil-junior.

Sistema de competició

La competició serà mixta i la participació serà oberta a tothom.

Modalitats
La participació a la Lliga Territorial podrà ser en les següents modalitats:

- Individual: convocatòria de totes les categories, de prebenjamí a juvenil – júnior, amb tres nivells de participació (A, B i C).
- Xous, trios i quartets: convocatòria de totes les categories dividides en dos grups: grup 1 (primària → prebenjamí, benjamí i aleví) i grup 2 (secundària → infantil, cadet i juvenil – júnior). La categoria de competició la definirà l’esportista de més edat.

El mínim requerit per la convocatòria de qualsevol modalitat i categoria serà de 3 esportistes o grups inscrits. En xous, si no s’arriba a 3 inscripcions per grup, es convocarà categoria única.

Jornades
La Lliga Territorial constarà de 2 jornades per les modalitats individuals, i 3 jornades per les modalitats de grup (xous, trios i quartets).

Inscripcions
Les inscripcions generals, es faran mitjançant el full d’inscripció, a través del Consell Esportiu d’origen, del 28 de novembre de 2016 al 13 de gener de 2017.

 

CRÒNIQUES 16-17
RESULTATS 16-17
DOSSIERS JORNADES LLIGA TERRITORIAL 16-17
NORMATIVA LLIGA TERRITORIAL PATINATGE ARTÍSTIC 16-17
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies