Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Missió, Visió i Valors

LA MISSIÓ

La missió del Consell Esportiu del Baix Empordà, que és una entitat privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar, té com a únic objectiu el foment, la pràctica i la promoció de l’esport en edat escolar, de les activitats físiques i esportives adients. 

 

LA VISIÓ

La visió de l’entitat és incrementar la participació un 15% en el període 2015-2020 i ser la referència a la comarca en l'organització d’esdeveniments esportius (tant per a adults com per a escolars) i en la formació de joves i professorat.

 

ELS VALORS

La creença en l’esport com a transmissor de valors i la seva relació amb altres vincles de la societat

El consell esportiu parteix de la premissa que mitjançant els valors educatius i formatius implícits en l’esport, es poden transmetre valors positius per a la nostra societat com la solidaritat, l’honestedat, el vincle amb el territori, la integritat, l’acceptació de les regles, el civisme, el treball en equip, el respecte, la tolerància, el diàleg i la comprensió.

Amb aquesta creença, totes les activitats promogudes pel consell esportiu i adreçades a esportistes en edat escolar es plantegen amb criteris pedagògics.

Els valors implícits en la nostra entitat i que intentem transmetre a través de les nostres activitats i en el treball que realitzem dia a dia són:

TREBALL EN EQUIP - RESPONSABILITAT - COMPROMÍS SOCIAL - RESPECTE - PASSIÓ

ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies