Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

JOCS EMPORION 2017

Benvinguts als Jocs Emporion 2017

La Diputació de Girona i la Representació Territorial d’Esports de la Generalitat de Catalunya deleguen, per quart any consecutiu, l’organització de les Finals Territorials dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya – Jocs Emporion als consells esportius de la demarcació de Girona. Es tracta d’un esdeveniment que en tan sols tres anys ha aconseguit un èxit de públic i de participació que creix any rere any.

Els Jocs Emporion consten de dues vessants: la competitiva i la ludicoesportiva, i tenen per objectiu dinamitzar i promoure la cultura de l’esport entre la població, engrescant a tothom a participar-hi, ja sigui competint o bé prenent part en les activitats de promoció. A més, com l’any passat, en aquesta edició s’inclouen tres iniciatives perquè els Jocs guanyin en qualitat i dimensió.

La primera és l’ampliació del públic destinatari, amb una oferta d’activitats destinada a gent gran i a persones amb discapacitat intel·lectual. D’aquesta manera, els Jocs es van obrint a un ventall molt més ampli de participants. La segona és la celebració de la gala «Valors en acció», que s’emmarca dins el programa «Valors en acció – Jo sempre hi guanyo», que té per objectiu reconèixer les actuacions positives amb la
finalitat principal de sensibilitzar i conscienciar els esportistes, els tècnics, les famílies, els directius i els tutors de joc sobre la importància d’un comportament cívic en un ambient esportiu. A la gala es farà un reconeixement a esportistes i equips que han destacat per actuacions positives que han tingut lloc dins el terreny de joc al llarg de la temporada 2016-2017.

A més, durant els Jocs es durà a terme d’acció « Targeta verda », que premiarà les actituds de joc net ( fairplay) dins i fora del terreny de joc. La tercera serà la celebració del « Seminari d’educació i valors olímpics », en què reconeguts investigadors i erudits del món esportiu i olímpic posaran en relleu l’essència dels valors olímpics i aportaran, a mestres, professors, estudiants i tècnics, recursos perquè els puguin aplicar en l’àmbit de l’educació.

Aquest 2017 els Jocs es duran a terme a la comarca del Baix Empordà, concretament als municipis de Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro, Calonge i Sant Antoni de Calonge, Mont – ras, Palafrugell, Torroella de Montgrí i la Bisbal d’Empordà, i està previst que reuneixin uns 4.500 esportistes els dies 9, 1 2, 13 i 14 de maig.

 

 

 Entitats Col·laboradores dels Jocs Emporion 2017

 

 


ACTIVITATS DIMARTS 9 DE MAIG
ACTIVITATS DIVENDRES 12 DE MAIG
ACTIVITATS DISSABTE 13 DE MAIG
ACTIVITATS DIUMENGE 14 DE MAIG
RESULTATS JOCS EMPORION
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies