Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Gimnàstica Artística

Lliga Territorial de Gimnàstica Artística de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil-junior.

Sistema de competició
Hi haurà una competició masculina i una femenina, que constarà de dos nivells ( A i B).

Número de proves

La Lliga Territorial constarà de 3 jornades obertes a tots els esportistes inscrits, i una quarta i darrera, en la qual només hi participaran els 10 primers classificats de cadascuna de les competicions (masculina i femenina), les categories i els nivells convocats.

Les dates i les seus previstes per a les proves són:
18 de febrer de 2017 Salt
18 de març de 2017 Ripoll
22 d’abril de 2017 Porqueres
13/14 de maig de 2017 Baix Empordà

La competició serà en modalitat individual i d’equips, tant masculina com femenina. Els equips estaran formats per un mínim de 3 i un màxim de 4 gimnastes de la mateixa categoria i entitat; puntuant les tres millors notes aconseguides en cadascun dels diferents aparells o exercicis.

Inscripcions
Les inscripcions a la Lliga Territorial es faran mitjançant el full d’inscripció en el consell esportiu d’origen de l’entitat, des del 28 de novembre de 2016 al 13 de genr de 2017.

DOSSIERS
RESULTATS
NORMATIVES
FULLS INSCRIPCIÓ
FINAL NACIONAL
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies