Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Futbol 7

El futbol 7 sorgeix arrel de les dificultats per fer equips de categories prebenjamí i benjamí per a jugar amb 11 jugadors i s'ha convertit en un dels esports més consolidats de la comarca. 

Des del Consell Esportiu del Baix Empordà organitzem la fase comarcal en les categories escoleta, prebenjamí i benjamí masculí, fent una lliga regular que comença a l'octubre i finalitza al abril i la diada de futbol com a cloenda del curs al maig. 
Els partits es fan els dissabtes o diumenges i s'utilitzen les instal·lacions que els equips inscrits aporten. Les inscripcions es fan per equips, els quals poden ser mixtes, a través de les escoles o clubs.

 

FORMAT LLIGUES FUTBOL 7 – CURS 2019-20

ESCOLETA: Inici lliga 26/27 Octubre

ESCOLETA: Camp de futbol Jornades cap de setmana  ?. 

 PRE-BENJAMINS: Inici lliga 19/20 Octubre

 BENJAMINS: Inici lliga 19/20 Octubre

 En les categories de PREBENJAMINS i BENJAMINS : Màxim 14 fitxes per equip, i un mínim de 9. Excepte cassos excepcionals i degudament demostrats (exemple: pobles petits).

 

PUNTUACIÓ INTEGRADA i RESULTATS LLIGUES FUTBOL 7 – CURS 2019-20

Pel que fa als resultats i classificacións de les Lligues de Futbol 7, aquest any els resultats van per punts integrats amb el resultat de targetes verdes (Valors) . El sistema de punts funciona de la següent manera: 

 Exemple:

Classificacions
CALENDARIS FUTBOL 7 2019-2020
DOCUMENTS
CALENDARIS 2º FASE
DOSSIERS CLOENDES FUTBOL 7 CURS 19-20
HORARIS CONFIRMATS
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies