Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Bàdminton

El Consell Esportiu del Baix Empordà, en col·laboració amb el Club Bàdminton Platja d’Aro i l’Ajuntament de Castell - Platja d’Aro organitza unes Jornades d’Iniciació al Bàdminton en família.

Aquestes jornades d’iniciació al bàdminton comptaran amb el suport tècnic i dels jugadors del Club Bàdminton Platja d’Aro que seran els encarregats d’ensenyar el reglament bàsic i els moviments a tothom qui vulgui tenir el primer contacte amb aquest esport. Durant tot el matí hi haurà diversos clínics infantils, una exhibició i al final de les 3 jornades es farà una petita competició.

 OBJECTIUS

      Donar a conèixer el bàdminton a tots els escolars i famílies de la comarca.

      Aconseguir que el bàdminton formi part dels Programes JEEC i PCEE des de primària fins a secundària.

      Aconseguir un important nivell de participació en l'esport escolar, a través d'una activitat d’iniciació, lúdica, atractiva i en família.

      Facilitar la iniciació als esports de raqueta a través del bàdminton.

      Donar a conèixer un esport tant individual com col·lectiu fomentant la companyonia i la cooperació.

      Crear hàbits de pràctica d'activitat física i de vida saludable en els alumnes dels centres escolars i en les famílies.. 

Documents adjunts
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies