Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Aeróbic - Funky

El Consell Esportiu del Baix Empordà, en col·laboració amb diferents municipis de la Comarca del Baix Empordà organitza dues jornades d’Exhibició Comarcal de Funky i HIp-hop.

També organitzem la Lliga Territorial de Hip hop de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i absoluta. 

Per poder prendre part de la competició, els esportistes inscrits han d’estar en possessió de la llicència d’esportista emesa pel seu Consell Esportiu d’origen. La llicència cal presentar-la a l’organització a l’inici de cadascuna de les jornades.

Jornades

Es celebraran 3 jornades i una quarta i darrera que coincidirà amb la IV edició dels Jocs Emporion.

Inscripcions
Les inscripcions, es faran mitjançant el full d’inscripció, a través del Consell Esportiu d’origen, del 28 de novembre de 2016 al 13 de gener de 2017.
El dilluns de la setmana anterior a la competició, s’haurà de fer arribar al Consell Esportiu d’origen, el document amb els conjunts participants a la competició, acompanyat de les músiques en cas que no s’hagin fet arribar abans.

NORMATIVA LLIGA TERRITORIAL HIP-HOP 16-17
NORMATIVA FASE COMARCAL HIP-HOP 16-17
DOSSIERS FASE COMARCAL 16-17
DOSSIERS LLIGA TERRITORIAL 16-17
RESULTATS LLIGA TERRITORIAL 16-17
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies