Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Aeróbic - Funky

El Consell Esportiu del Baix Empordà, en col·laboració amb diferents municipis de la Comarca del Baix Empordà organitza dues jornades d’Exhibició Comarcal de Funky i HIp-hop.

També organitzem la Lliga Territorial de Hip hop de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i absoluta. 

Per poder prendre part de la competició, els esportistes inscrits han d’estar en possessió de la llicència d’esportista emesa pel seu Consell Esportiu d’origen. La llicència cal presentar-la a l’organització a l’inici de cadascuna de les jornades.

Jornades

Es celebraran 3 jornades i una quarta i darrera que coincidirà amb els Jocs Emporion.

Inscripcions
Les inscripcions, es faran mitjançant el full d’inscripció, a través del Consell Esportiu d’origen, del 18 de novembre de 2019 al 10 de gener de 2020.
El dilluns de la setmana anterior a la competició, s’haurà de fer arribar al Consell Esportiu d’origen, el document amb els conjunts participants a la competició, acompanyat de les músiques en cas que no s’hagin fet arribar abans.

NORMATIVA LLIGA TERRITORIAL HIP-HOP
NORMATIVA FASE COMARCAL HIP-HOP
DOSSIERS FASE COMARCAL
DOSSIERS LLIGA TERRITORIAL
RESULTATS LLIGA TERRITORIAL
FULLS INSCRIPCIÓ
ESPORTS Generalitat de Catalunya Secretaria General de l'Esport Diputacio de Girona Unió de Consells Esportius de Catalunya Observatori de l'Esport
Consell Esportiu del Baix Empordà - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4 baixos. Edifici Niubo II - 17100 La Bisbal d’Empordà
972 643 207 - esports@baixemporda.cat - Nota legal

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies