Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
  imatge capcelera
PRESENTACIÓ
INFORMACIÓ I ASSESORAMENT
AJUTS I SUBVENCIONS
ASSOCIACIONISME
RECURSOS
ACTES I ACTIVITATS
BONES PRÀCTIQUES
IGUALTAT D'OPORTUNITATS
ESPAI DONA
NOTÍCIES
CONTACTE

Consell Comarcal del Baix Empordà

XERRADA COL·LOQUI

Cartell Xerrada

Des del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà, us convidem a la propera xerrada que es durà a terme el dijous 9 de juny a les vuit del vespre a la Sala de Plens del Consell Comarcal del  Baix Empordà (c.Tarongers, 12), : 

LA IMPORTÀNCIA DE L’ACOMPANYAMENT I SUPORT A LA DONA DURANT L’EMBARÀS 

El cicle de la vida que engloba la gestació, el part i la lactància , és d’una importància molt gran, tant per al fill com per a la mare. Són els primers cicles evolutius de la vida, on els processos biològics, instintius i emocionals del fill i de la mare, avancen al mateix temps.
 
Per a la mare poder estar en contacte amb la vida del seu fill i amb la seva pròpia vida és bo, i al mateix temps és necessari perquè l’embaràs, el part i la lactància puguin donar-se d’una manera natural.
 
Per al bebè que s’està gestant és molt important que tant el seu pare com la seva mare siguin conscients de la seva existència , ja que la construcció de la identitat com a ésser comença des dels primers moments de ser concebuts. I ja des de l’iniciï de l’embaràs és important que el pare hi participi. Ja que la relació amb ell també  es construeix des del començament. 
 A càrrec de:

  • Alba Soler, psicoterapeuta, formada en integració psicocorporal   (Escola de Teràpia d'Integració Psicocorporal de Barcelona).
  • Carme Jaume, terapeuta de shiatsu, especialitzada en l’embaràs, el part, el postpart i els cicles de la dona.

  El col·loqui és un espai obert en el qual tothom que vulgui, podrà participar-hi, amb l’opció d’exposar personalment els seus dubtes o preguntes.Si és del vostre interès que es tracti algun tema en especial, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, bé personalment, per telèfon al núm. 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a siad@baixemporda.cat 

Acte gratuït i obert a tothom.

US HI ESPEREM!!!
 Comenta

Per fer un comentari cal entrar una adreça de correu vàlida. On rebràs on correu amb les instruccions per a completar la publicació.
Nom

Assumpte

Correu *

Comentari


Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs. 17100 La Bisbal d'Empordà / Tel. 972 64 23 10 - Fax 972 64 55 75 / siad@baixemporda.cat
Disseny Web Comunicatek