Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
  imatge capcelera
PRESENTACIÓ
INFORMACIÓ I ASSESORAMENT
AJUTS I SUBVENCIONS
ASSOCIACIONISME
RECURSOS
ACTES I ACTIVITATS
BONES PRÀCTIQUES
IGUALTAT D'OPORTUNITATS
ESPAI DONA
NOTÍCIES
CONTACTE

Consell Comarcal del Baix Empordà

QUÈ ÉS?

dones

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Empordà és un servei específic adreçat a les dones, creat pel Consell Comarcal amb el suport de l'Institut Català de les Dones.

És un recurs que ofereix a totes les dones de la comarca, informació, formació i assessorament en tots aquells temes d'interès per a les dones i que facilita el seu accés a diferents recursos del territori de tipus laboral, associatiu, cultural i educatiu, entre d'altres.

El SIAD dedica una atenció integral a les dones de la comarca i facilita la planificació i execució de les accions impulsades des del Pla comarcal de promoció de polítiques d'igualtat.

Des del Servei facilitem d'establiment de contactes, la cooperació i la col•laboració entre diferents entitats, administracions, associacions i professionals implicats en el treball per a promoure la igualtat d'oportunitats tant de la comarca com de fora.

L'objectiu principal del SIAD és treballar per la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, així com afavorir la participació social i la promoció de les dones.


 ACTUALITAT
Xerrada col•loqui “COM AFECTA LA NUTRICIÓ A PERSONES AMB FIBROMIÀLGIA”
separador
El Baix Empordà diu NO a la violència masclista
separador
L’Institut Català de les Dones en motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència vers les dones impulsa el Concurs de microrelats
separador
Reunió de la coordinadora territorial de l’ICD a Girona i les coordinadores dels Serveis d’Informació i Atenció a les Dones
separador
ESPAI DE DEBAT - SANTA CRISTINA D'ARO
separador
Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs. 17100 La Bisbal d'Empordà / Tel. 972 64 23 10 - Fax 972 64 55 75 / siad@baixemporda.cat
Disseny Web Comunicatek