Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Grup de recuperació del fesol de l'ull ros

Recuperem el Fesol de l’ull ros

Cinc productors de l’Empordà de fesol de l’ull ros, liderats per la Xarxa Tràmec del Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració l’Ajuntament de Figueres i l’assessorament de l’IRTA Mas Badia i la Fundació Cuina Catalana, s’uneixen per potenciar el Fesol de l'ull ros. Aquesta acció público-privada busca evitar la desaparició d’aquest llegum típic de l’Empordà i convertir-lo en un reactivador econòmic.

En el següent vídeo, els productors que formen el grup de recuperació expliquen les virtuts i qualitats d'aquest llegum: 

El documental té una llicència lliure Reconeixement-CompartirIgual 3.0 Internacional de Creative Commons. Per demanar-lo, escriviu a fgali@baixemporda.cat.

Presentació de l'adhesió del Fesol de l'ull ros a la Marca de Garantia Productes de l'Empordà:

Aquest vídeo té una llicència lliure Reconeixement-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons.

Productors del grup de recuperació de Fesol de l'ull ros:

 


Cuina de l'Empordà CCBE - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-6 - 17100 La Bisbal d’Empordà - Tel. 972 64 23 10 - cuinadelemporda@baixemporda.cat - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies