Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

El Sofregit de Ceba Quim Matas

El Sofregit de Ceba Quim Matas és una creació d'en Quim Matas, Carnisser ubicat a La Bisbal d'Empordà des del 1977. És un producte artesà, on no s’ha utilitzat cap altre ingredient més enllà de la ceba i l’oli d’oliva.

El Sofregit s'ha cuinat des del 2009 als fogons de l’obrador per oferir un producte de qualitat i estalviar temps als seus clients. El 2016 s’ha impulsat la seva comercialització amb un nou etiquetatge. Ha rebut el guardó de producte de qualitat de Girona Excel·lent 2016-2017.

Vol ser un servei de qualitat i rapidesa als seus clients. Un article que pretén solucionar un dels handicaps de la cuina, el temps d’elaboració. Redueix el procés de preparació del plat, així com en facilita la cocció i n’incrementa el sabor. El sofregit de ceba és considerat com un dels elements imprescindibles de la cuina tradicional catalana.

Capacitat de distribució:

  • Empreses gastronòmiques
  • Botigues minoristes
  • Venda a la botiga:

    Dilluns: 9-13h

    Dimarts-Divendres: 9-13h i 16:30-20h.

    Dissabte: 9-13h

Contacte: http://www.elsofregit.com -  972 64 06 72 - info@elsofregit.com

Facebook

La Bisbal d’Empordà, carrer Jaume II, 24


Cuina de l'Empordà CCBE - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-6 - 17100 La Bisbal d’Empordà - Tel. 972 64 23 10 - cuinadelemporda@baixemporda.cat - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies