Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Escull l'àrea
SIAD-Serveis d'informació i atenció a les dones
Consell Esportiu del Baix Empordà
Àrea de Joventut
Patrimoni Cultural i Cultura
Àrea de Turisme
Inici
Presentació
Cuina de l'Empordà
Marc institucional
Cuina Catalana, candidatura Patrimoni de la Humanitat
Tràmec Empreses
Tràmec Entitats
Tràmec Ajuntaments
Actualitat
Formació
Piràmide de la salut de l'Empordà
+ Empordà + Salut, material didàctic
Dossier de formació gastronòmica i alimentària
Espais gastronòmics de la comarca
Centres formatius gastronòmics i agroalimentaris
Productors
Productes
Productes locals
Segells alimentaris
Fesol de l'ull ros
Marca de Garantia Productes de l'Empordà
Restaurants
Adreces d'interès
Xarxa Tràmec
Descàrregues
Mentoratge
Mentors d'horta
Mentors de fleca artesanal
Mentors de mel
Descàrregues
» Piràmide d'aliments de l'Empordà DINA3.pdf
» Fitxes dels aliments Piràmide d'aliments de l'Empordà DINA4.pdf
» Solució Piràmide d'aliments de l'Empordà DINA3.pdf
» Fulletò turístic: la gastronomia del Baix Empordà.pdf
» Dípitic informació accions pels restaurants.pdf
» Díptic informatiu accions pels productors agroalimentaris.pdf
» Butlleta d'inscripció taula rodona 2014.doc
» Qüestionari segona fase.docx
» Qüestionari del documental El Territori al plat_CCBE.pdf
» Dossier material didàctic +Empordà +Salut Consell Comarcal del Baix Empordà.pdf
» dossier de formació gastronòmica comarcal 2017 2018.pdf
Cuina de l'Empordà CCBE - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-6 - 17100 La Bisbal d’Empordà - Tel. 972 64 23 10 -
cuinadelemporda@baixemporda.cat
-
Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.
Més informació sobre les cookies