Consell Comarcal del Baix Empordà Accés ràpid a les àrees del Consell Comarcal
Inici

Adreces d'interès

Publicacions gratuïtes del Servei de Turisme del Baix Empordà:

Col·lectius:

Informació de productes:

  • Gastroteca: L'aparador de la gastronomia i els productes agroalimentaris locals.
  • Articles a la viquipèdia sobre la Gastronomia de l'Empordà.
  • Producte local del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.
  • El portal dels formatges:  és un espai digital destinat a difondre i a potenciar l'activitat de petits i grans productors de formatge de Catalunya, l'Aragó i Navarra.
  • Llibre Els Productes de la terra editat per la Generalitat de Catalunya i realitzat pel Grup d'Estudis Alimentaris

Receptaris:

Diccionaris de terminologia en català:

Informació gastronòmica:

Sindicats agraris:

 Institucions agroalimentàries:

 Empreses agroalimentàries:

Llavors de varietats tradicionals:

  • Banc de llavors del Consorci Sigma de la Garrotxa. Llistat d'espècies.
  • La Fundació Miquel Agustí per a la conservació, millora i promoció de varietats agrícoles tradicionals és una entitat sense ànim de lucre creada per la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Ajuntament de Sabadell.
  • Banc de llavors tradicionals del Vallès Oriental. És un espai físic ubicat al Museu de Ciències Naturals de Granollers que servirà per conservar llavors a curt, mig i llarg termini i ha de permetre actuar com a còpia de seguretat de totes
    aquelles llavors que s’estan cultivant a la comarca i que per qualsevol problema o descuit podrien desaparèixer.
  • Xarxa de graners de Catalunya
  • Les Refardes. Llavors de varietats locals de producció ecològica i fetes del país. La Finca Can Bosc del Baró n'és un productor de llavors del Baix Empordà
  • Arboreco.  Viver de varietats tradicionals d'arbres fruiters.
  • Esporus. Centre de conservació de la biodiversitat Cultivada. Realitza tasques de col·lecta, conservació i promoció de nombroses varietats tradicionals. Es tracta d'un centre pertanyent a l'Escola Agrària de Manrsea.

Fitxes de condicions higièniques i sanitàries dels establimnts minoristes d'alimentació editat per la Diputació de Barcelona.

Guies de Pràctiques Correctes d'Higiene reconegudes oficilament per la Generalitat d'explotacions agroalimentàries.

Si no esteu inclosos en aquesta llista o creieu que hi falta algú, no dubteu a escriure a cuinadelemporda@baixemporda.cat

Fem bullir l'olla!

Cuina de l'Empordà CCBE - Pl. Joan Carreras i Dagas, 4-6 - 17100 La Bisbal d’Empordà - Tel. 972 64 23 10 - cuinadelemporda@baixemporda.cat - Nota legal
Gestor web Comunicatek
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies