Noticies, activitats, actes i cursos relacionats amb la gastronomia i l'agroalimentaria de l'Empordà.
Productors de l'Empordà. Tradició, qualitat i territori. En el marc del cinqué networking agroalimentari Empordà hem realitzat vídeos empresarials a diferents productors de l'Empordà i altres empreses...
Ja tenim el finalistes del Fem bullir l'olla! Mireu les receptes, sentiu-vos lliures d'utilizar-les tenen els drets alliberats.
El Viquiprojecte Horts escolars al Baix Empordà és un projecte de col·laboració entre Amical Wikimedia i la formació Horts escolars al Baix Empordà (Fruiters i l'hort d'hivern) organitzada pel Consell...
Mapa de fruiters de varietats tradicionals. És un projecte per preservar i difondre la biodiverstiat cultivada amb l'ajut dels centres escolars del Baix Empordà.
Des del Consell Comarcal del Baix Empordà conjuntament amb el Departament d’Agricultura hem organitzat una formació teoricopràctica de com difondre el patrimoni agroalimentària i gastronòmic del...
Presentació: Jornada agrària tècnica sobre els horts escolars i socials. Centrat principalment en els horts d’hivern i els arbres fruiters de varietats tradicionals. Destinataris: Formació...
Productors i restauració, una relació directa En aquesta ocasió entrevistem la Lola Puig, que regentava el Restaurant el Fort d’Ullastret en el moment de la entrevista, i en Raimon Costa, de l’ Horta de...
A continuació detallem algunes recomanacions per tal d'escriure receptes de cuina. L'hem elaborat per tal d'orientar els alumnes del proper concurs de cuina Fem Bullir l'Olla 2016. a) Apartats de la recepta: Nom...
El Consell Comarcal del Baix Empordà col·laborem amb el Museu Blau de Barcelona per tal que la gastronomia de l'Empordà estigui present a l'exposició Nutrició, impuls vital. “Nutrició, impuls...
Jornada d’Economia Sostenible i Ecològica Descarregat el programa El proper 3 de juny a la tarda realitzem la Jornada d'Economia Sostenible i Ecològica de l'Empordà. Serà un punt de trobada del sector...